AgendaCantus Autismus 4 wordt een spektakel in 2021!

Gilze en Rijen, 20 augustus 2019

Eigenaresse Wilma van der Draaij van Muziekschool Plus geeft zowel reguliere muziekles als les aan kinderen en volwassenen met een bijzondere eigenschap, zoals: autisme, ADHD of dyslexie. Haar lessen gaan namelijk verder dan enkel het leren bespelen van een instrument. Wilma heeft een eigen methode ontwikkeld, waarmee ze kinderen en volwassenen stimuleert op muzikaal, verstandelijk, emotioneel en sociaal gebied.

In de loop van de jaren heeft Wilma zich steeds verder ontwikkeld om deze leerlingen te begeleiden, zodat zij ook op een gelijkwaardige manier muziek kunnen maken en beleven. Hierdoor ontstond het “Cantus Autismus” muziekoptreden waarbij alle leerlingen samen muziek maken en dat aan een breed publiek laten zien.

 Cantus Autismus editie 4 staat alweer gepland voor het voorjaar van 2021, echter zal deze editie er anders uit gaan zien dan voorgaande jaren, nog spectaculairder! Noteer April 2021 alvast in uw agenda.

Houdt de sociale kanalen van #muziekschoolplus in de gaten. Binnenkort zal het thema van de vierde editie van Cantus Autismus bekend gemaakt gaan worden.

                                                                                                                                                                              


CANTUS AUTISMUS – FLOWER POWER

 

In 2015 organiseerde Wilma voor het eerst een optreden met haar leerlingen (met en zonder autisme) voor het grote publiek. Het optreden was een groot succes en Cantus Autismus was geboren! In 2017 was de tweede succesvolle editie en Cantus Autismus vond zijn plek bij het publiek.

Op 7 april  2019 is het weer zover! De derde aflevering van Cantus Autismus. Plaats van handeling de MFA De Molenwiek in Molenschot. Aanvang 13.00 uur. In de voorverkoop: kaarten 7,50 per persoon. Verkrijgbaar via info@muziekschoolplus.nl of 0161-224224

Het thema dit jaar is Flower Power We gaan terug naar de jaren van Woodstock, Greace, kortom bloemen vormen het decor van dit spektakel stuk. Naast de leerlingen van de Muziekschool Plus komen er ook andere muzikanten aanbod. Van de warme Italiaanse stem van Gino Politi, professioneel zanger Martin Stone en dochter Bregtje Steenbeek tot de bloemrijke geluiden van een rockband White limo. Kortom dit mag je niet missen!!!!!!!!!